Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Scots Kale Broth - Skotsk grøntkålssuppe

Scots Kale Broth - Skotsk grøntkålssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.okseskank eller bov
 l.vand
2 tsk.salt
 peber
2 porrer i skiver
1 kg.frisk grøntkål eller ½ kg frossen hakket grøntkål
60 g.havregryn eller 60 gr. byggryn
 
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde sammen med vand, salt og peber samt porreskiver. Bring vandet i kog og lad det simre under låg 2½-3 timer. Skum nogle gange undervejs. Hvis man bruger byggryn, koges de med de sidste par timer.

Bruges frisk grøntkål, fjernes de grove ribber, kålen snittes fint og koger med ca. ½ time.

Frossen grøntkål optøs og koger med i 20 min.

Skær kødet fra benene, skær det i tern og kom det tilbage i gryden. Køl suppen af og fjern det størknede fedt . Varm suppen op igen og smag den til.

Hvis man bruger havregryn, ristes de gyldentbrune på en tør pande og koges i suppen under omrøring 2-3 min. før servering.

Grøntkålen kan erstattes med en tilsvarende mængde hvidkål, hvis man foretrækker det.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 12106 gange,
og udskrevet 185 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu