Barley Broth - Skotsk Kødsuppe

Barley Broth - Skotsk Kødsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammehals eller bov, eller 1 kg oksebov
 l.vand eller bouillon
1-2 gulerødder, fintskåren
1 majroe, fintskåren
1 hakket løg
2 skivedeporrer
 dl.byggryn
 dl.hakket persille
 
 
Opskrift:
Puds kødet af for fedt. kom kødet i en gryde sammen med vand, salt og peber. Bring vandet i kog og lad det simre 1 time under låg. Skum nogle gange undervejs. Tilsæt grøntsager og byggryn. Lad suppen simre under låg 1-1½ time til grøntsager og byggryn er møre. Skær kødet fra benene og kom det tilbage i gryden.

Lad suppen køle af og fjern det størknede fedt i overfladen. Suppen varmes igennem og der drysses med persille.

Server evt. suppen med groft brød til. Denne suppe er tyk og fyldig og kan varieres med årstidens grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 26563 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-01 16:50:41
Du kan næsten altid få fat i majroer hos SuperBest. Byggryn har de også, ellers plejer Fakta, Netto og sådan også at have det løbende. Irma kan måske også redde en dér. Oksebov, der skal du bare til slagteren ;)

  -   2009-09-26 15:01:11
Lavede det til min fødselsdag for et par år siden og der blev godt nok spist op. Det var dog temmelig svært at få fat i oksebov, majroer og byggryn, men suppen endte med at være fantastisk alligevel.. kan stærkt anbefales

  -   2005-01-01 01:01:01
yes! jeg elsker det bare! wow, skots mad er bare det bedste!