Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fedtegrever

Fedtegrever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Fedtegrever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Fedtegrever, billede 4 Fedtegrever, billede 1 Fedtegrever, billede 2 Fedtegrever, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fedtflommer
 


Opskrift:

Flommerne hakkes groft gennem kødmaskinen.

Kommes i en stegegryden og steges/smeltes til greverne er gyldne.

Greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)

Opskriften er vist 90106 gange,
og udskrevet 403 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jan   -  2018-08-10 11:56:50
Det er 40 år siden har fået det😁 det var skole madpakken


Charlotte   -  2017-12-17 12:47:47
Hos mig er det spæk fra fx. Flæskesteg gerne med lidt kød her og der. Så skal der en masse løg,æbler og timian i samt salt jo. Det er guf der smager.


Elev  -  2014-12-10 09:09:22
I min klassens historie bog står der at det er hønsefoder!


Elev  -  2014-12-10 09:06:11
Jeg skal forklare hvad fedtegrever er! Er det bare svinekød, eller hvad?


mads  -  2013-05-05 15:45:02
Jeg synes klart det er synd at bruge flomme. Brug spæk fra f.eks. en mellemkam / flæskesteg. Det er mere lækkert at spise og håndtere.


peter eliot  -  2009-03-27 16:01:16
i min barndom kunne man også købe såkaldte "løggrever", en slags fedtegrever med ristede eller stegte løgstykker.


  -  2007-12-05 07:18:29
Kommer man æbler og løg i greverne når de er siet kan de bruges til smørepålæg eller i brasede kartofler, usundt, men godt. Simonsen