Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Tartar Sauce

Tartar Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.Maynnaise
1 Finthakket løg
 Salt
8 Hårkogte ægggeblommer
50 g.Purløg
 Peber
 


Opskrift:

Mayonnaisen smages til med salt og peber, tilsættes de hakkede hårkogte æggeblommer, samt hakket blancherede løg. Tilsidst skåret purløg. Det foretrækkes at bruge en hjemmelavet mayonnaise. Kan bruges til fx. panerede filetter og grillet kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14335 gange,
og udskrevet 136 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu