Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Suppe kogt på spidsbryst medrødbede og syrnet fløde (Borsj)

Suppe kogt på spidsbryst medrødbede og syrnet fløde (Borsj), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
¾ kg.oksespidsbryst
 salt
3 løg
 persillestik
2 laurbærblade
3 kvistetimian
10 peberkorn
3 skiverbacon (ca. 60 g.)
¼ hvidkål (ca. 300 g.)
1 gulerod
4 stilkebladselleri
1 porre
1 rødbede (ca. 150 g.)
1 spsk.tomatpure
1-2 spsk.æbleeddike
 peber
1 dl.syrnet fløde eller creme fraiche 18%
 


Tilbehør:
grovbrød
Opskrift:

Kogning af spidsbryst:
Oksespidsbrystet dækkes af koldt vand i en rummelig gryde og sættes over ved svag varme. når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder fra med en øse. Salt tilsættes, og suppen skummes igen. Herefter tilsættes et løg og krydderier. Oksespidsbrystet koger i ca. 3 timer indtil det er mørt.

Spidsbrystet tages op, og suppen sies gennem i en fin sigte. Smag på suppen og lad den evt. koge ind, så den bliver kraftigere i smagen.

Tilberedning af grøntsager:
Snit alle grøntsagerne i strimler så fint, at de kan ligge i en spiseske. Skær bacon i små terninger og svits dem på en pande, tilsæt de snittede grøntsager og tomatpure. Tilsæt så 1 litter suppe og tern af kogt spidsbryst (skær fedtet fra). Kog suppen i 5 min og kom herefter æbleeddike i og smag til med salt og peber.

Servering:
Suppen serveres rygende varm. Når dem kommes i tallerknen, hælder hver enkelt en smule syrnet fløde, eller creme fraiche i så den ligger flot hvidt i suppen. Server groft brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16129 gange,
og udskrevet 352 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-11-25 08:19:51
Lidt peberrod i fraiches gør underværker