Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanel-blomme chutney

Kanel-blomme chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.sukker
1 kg.blommer
1/2 l.vand
5 stk.hel kanel
1 brevblå melatin
1 tsk.kanel pulver
Opskrift:
Stenene fjernes fra blommerne, som deles. Melatinen blandes med 2 spsk. sukker. Sukker, vand, kanel koges op. Blommerne tilsættes sammen med melatin-sukker- blandingen. Koges igennem i ca. 1 min og tages til side. Skold sylteglassene, og hæld blomme-kanel-chutney i. Stilles koldt i to dage, hvorefter chutneyen er klar til at blive serveret til bl.a. vildt og kalvekød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12987 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2019-02-08 17:05:30
Den er utrolig god.