Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelpandekage (tjekkisk) Også kaldet Cmunda eller Bramborák

Kartoffelpandekage (tjekkisk) Også kaldet Cmunda eller Bramborák, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :



Ingredienser:
6 rå kartofler
1 æg
2-3 fedpresset hvidløg
4 spsk.hvedemel
 friskkværn. peberkorn (sorte)
 purløg eller persille
 
Opskrift:
Riv kartoflerne på et grønsagsjern. Tilsæt resten af ingredienserne. Bland det i en håndmixer eller med håndkraft. Varm olien og bag IKKE for store pandekager af dejen. Sundhedsgrad: minus 100 - på grund af al den olie, dejen suger til sig).

Server kartoffelpandekagerne meget varme. Drikkevarer: ØL, ØL og atter Øl. (Bond fra Carlsberg anbefales eller PilsnerUrquell er ikke det værste man kan få til disse pandekager).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 24563 gange,
og udskrevet 751 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Zuzi Christensen   -  2020-02-05 17:26:03
Vi har altid tilsat bacon i tern.. Smager rigtig godt. Kommer selv fra tjekkiet

  -  2012-02-06 11:24:20
Skal bruge den til en opgave i skolen :D så den er gode

Jana  -  2010-06-12 20:20:22
Husk merian -Majoranka heder det på tjekkisk...en meget vigtig del af bramborak...

Allan  -  2009-10-06 09:43:16
Som at være på ferie igen i prag :-) Men Drik nu en tjekkisk pilsner til(urquell er en af de bedre valg).

mig  -  2008-01-29 17:35:00
det smager bare så godt!!

Bukkeballe  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også blande revet løg i.

ranski  -  0000-00-00 00:00:00
også godt til gløg

R.S.J  -  0000-00-00 00:00:00
i love Tjekkiet

jline  -  0000-00-00 00:00:00
bare totalt go`

Irene  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig gode blandt andet til Hakkebøffer med spejlæg