Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tournedos af hakket strudsekød

Tournedos af hakket strudsekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
4 friske tomater
1 bouillonterning
 smør til stegning
1 pakkebacon
1 ds.tomatpure
 frisk timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at lave en god kraftig tomatsauce:

Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpure, timian og peber.

Lad det småsnurrer under låg et kvarters tid, gerne mere. Smag til med salt.

Form det hakkede strudskød til bøffer og vikkel en skive bacon eller to om hver.

Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill. Steg det, som du vil stege en almindelig hakkebøf.

Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Tilbehør:
Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller godt brød.

Hvis du syntes der skal en grøntsag til, så er friske bønner eller broccoli at foretrække.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5713 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu