Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudse-karbonader

Strudse-karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 strudsekød
 skalotteløg
 blade af frisk timian
0.6 dl.hvid brødkrumme
 lidt fløde 13%
 rasp
 olie eller smør
 
 Sauce:
 Strudsesky
 lidt mel
 piskefløde
 rosmarin
 enebær
 salvie
 
 lidt hakket pickles
 
Opskrift:
Struds hakkes med skalotteløg, blade af frisk timian og 1/3 hvid brødkrumme, røres med lidt fløde, 13%. Vendes i rasp, og steges i olie el. smør på en pande.

Sauce:
Strudsesky, lidt mel, piskefløde, rosmarin, enebær og salvie koges og sigtes. Tilsættes lidt hakket pickles.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4075 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu