| |
|
Grydesteg (oksebov) med grøntsager
Grydesteg (oksebov) med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Gnid kødstykket med salt og peber, og brun det på alle sider i en tykbundet gryde. Tag stegen op.
Svits de fintsnittede grøntsager undtaen champignon og tag dem op.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld væden over.
Lad stegen snurre undet låg ca. 2-3 time.
Kom grøntsagerne og champignon i de sidste 15 min. af kogetiden.
Tag kød og grønsager op, og lad det hvile.
Hæld fløden ved, kog op og jævn til sovs. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og anret på et fad med grøntsagerne.
Server med kartoffelmos og sovsen til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(42 stemmer)
Opskriften er vist 188048 gange, og udskrevet 4706 gange.
| |
|
|
KJ total 17456 (4156 kcal)
KJ pr. Pers. 4364 (1039 kcal)
Vægt ialt 3275 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 533 KJ (126 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 2.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|