Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Sigtebrød I

Sigtebrød I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sigtebrød I, billede 4 Sigtebrød I, billede 1 Sigtebrød I, billede 2 Sigtebrød I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Sigtemel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Rør gæren ud i fadet med lidt af den kolde mælk. Bland fedtstoffet med resten af mælken og lun blandingen. Hæld den over gæren.

Tilsæt salt og melet, lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen; den skal være ret fast. Stil den til hævning 35-40 minuitter til ca. dobbelt størrelse.

Slå derefter dejen i fadet, tag den ud på bordet og ælt den godt igennem. Form den til et brød.

Læg det på en smurt eller meldrysset plade, snit eller klip brødet 6-7 steder på tværs og stil det til efterhævning 35-40 minutter..

Smør brødet med varmt vand et par gange under og efter bagning.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 44941 gange,
og udskrevet 1089 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu