| |
|
Sigtebrød
Sigtebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Rør gæren ud i fadet med lidt af den kolde mælk. Bland fedtstoffet med resten af mælken og lun blandingen. Hæld den over gæren.
Tilsæt salt og melet, lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen; den skal være ret fast. Stil den til hævning 35-40 minuitter til ca. dobbelt størrelse.
Slå derefter dejen i fadet, tag den ud på bordet og ælt den godt igennem. Form den til et brød.
Læg det på en smurt eller meldrysset plade, snit eller klip brødet 6-7 steder på tværs og stil det til efterhævning 35-40 minutter..
Smør brødet med varmt vand et par gange under og efter bagning.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2
(13 stemmer)
Opskriften er vist 46760 gange, og udskrevet 1120 gange.
| |
|
|
KJ total 9212 (2193 kcal)
KJ pr. Brød 9212 (2193 kcal)
Vægt ialt 904 gram
Vægt pr. Brød 904 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1019 KJ (242 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 44.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|