Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk flute

Italiensk flute , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Flutes

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
750 g.Mel
½ l.Vand
15 g.Gær
1 spsk.Salt
 
Opskrift:
Hæld den ½ L iskolde vand i en skål. Tilsæt halvdelen af melet (som en tyk pandekagedej) og pisk godt ca 5 min. Tilsæt gær og salt og pisk yderligere. Skift over til dejkroge og tilsæt det resterende mel. Rør godt, ca 5-8 min. Gerne med enkelte hvil. Stilles til hævning 5-6 timer i køleskabet. Tages meget forsigtigt ud af skålen og deles forsigtigt i 3 stykker, der blidt formes. Brug gerne lidt mel så det ikke klistre sammen. Efter hæver 10-20 min.

Bages i 8 min ved 275 grader og 20 min ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 38643 gange,
og udskrevet 1019 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tino   -  2013-02-03 12:00:39
tilsatte trøffel olie i dejen giver en super lækker smag,

Sofie  -  2012-01-05 18:29:59
Kan man erstatte noget af hvedemelet med durummel?

Henrik  -  2010-08-28 00:58:30
Denne opskrift har jeg brugt flere år. Det bliver supergodt med rette luftighed. Helt enig med Henriette. Jeg giver den også en stribe olivenolie med lidt smag ovenpå. Er smagen hvidløgssalt og oregano - så er alle 3 brød hurtig væk.

Anna  -  2009-01-06 11:32:32
Nogle der ved hvor meget brød der bliver ud af denne potion?

Henriette  -  2008-11-28 09:46:20
de var super lækre, jeg nød hver en bid, det var himmelsk!!!!!