Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Sveskegrød

Sveskegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sveskegrød, billede 4 Sveskegrød, billede 1 Sveskegrød, billede 2 Sveskegrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 spsk. Jævning
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Sveskerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.

Revet citronskal tilsættes. Sveskerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min.

Saften sødes og jævnes med den i koldt vand udrørte jævning. Drysses med sukker og afkøles.

Cremesauce eller fløde serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (39 stemmer)

Opskriften er vist 170490 gange,
og udskrevet 2850 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2019-08-27 14:26:08
Godt nok meget vand, synes jeg.


Chris  -  2016-10-07 07:06:32
Dejlig grød - rigtig fin opskrift


Dkinuk  -  2015-08-29 21:25:53
"Jævnes med den i koldt Van udrørte jævning..." Det er sku en ringe opskrift !!!!


tkdk7500  -  2014-02-01 21:55:07
Sveskekage med flødeskum ,og noget knas imellem brug æblekagerasp og endnu et lag svesker oventpå et god lag flødeskum ikke pisket vanvittigthårdt nu søger Nu søgte jeg på svskekage ,som når man laver æblekage med æblekage rasp imellem og en let pisket flødeskum på toppen ....men får de meste mærkelige opskrifter frem herpå


  -  2014-01-20 13:29:54
brug kartoffelmel - men husk, når først jævningen er tilsat, skal grøden af blusset ellers bliver grødene lange. Og nej ikke til baby.


Pebe  -  2012-10-26 19:26:10
Det kunne være ekstra fedt, hvis I også beskrev måden, man lavede cremesauce på. Dermed behøvede man ikke at finde 2 opskrifter, som bruges til samme ret. Smager fantastisk, GG!


Christina  -  2011-09-12 19:31:51
Smager bare af mere, havde ellers troet jeg ikke kunne lide svesker. Jeg brugte kartoffelmel opløst i kold vand.


Per  -  2009-10-02 14:28:06
Der kan bruges maizena majsstivelse eller kartoffelmel til jævning.


RITA CORNELIUSSEN  -  2009-09-18 16:33:30
JÆVNES MED JÆVNINGEN? ØH HVILEKEN JÆVNING, MELJÆVNING? KAN DA IKKE BRUGE EN HALVFULDEND OPSKRIFT TIL NOGET


Mona  -  2009-06-21 14:09:00
Jeg er ikke helt klar over, hvilken slags jævning der skal bruges. Er der nogen der kan hjælpe?


sissie  -  2009-03-09 09:27:10
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?Kan man fryse det?


Anja  -  2007-10-26 18:14:11
Kan det gives til baby?


Anne-Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Absolut den bedste af de mange vi har prøvet.