Sveskegrød

Sveskegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Sveskegrød, billede 4 Sveskegrød, billede 1 Sveskegrød, billede 2 Sveskegrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Sveskerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.

Revet citronskal tilsættes. Sveskerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min.

Saften sødes og jævnes med kartoffelmel rørt ud i koldt vand. Drysses med sukker og afkøles.

Serveres med fløde eller mælk til.


karakterer:
Opskriften er vist 211417 gange,
og udskrevet 3009 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5051 (1202 kcal)
KJ pr. Pers. 1262 (300 kcal)
Vægt ialt 1169 gram
Vægt pr. Pers. 292 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 25.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

teddy had  -  2020-12-16 02:33:28
det er en fin opskrift

  -  2019-08-27 14:26:08
Godt nok meget vand, synes jeg.

Chris  -  2016-10-07 07:06:32
Dejlig grød - rigtig fin opskrift

Christina  -  2011-09-12 19:31:51
Smager bare af mere, havde ellers troet jeg ikke kunne lide svesker.

sissie  -  2009-03-09 09:27:10
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?Kan man fryse det?

Anja  -  2007-10-26 18:14:11
Kan det gives til baby?

Anne-Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Absolut den bedste af de mange vi har prøvet.