Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Selleri-remoulade

Selleri-remoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
4 spsk.hvidvinseddike
1 l.vindruekerne olie
1 spsk.dijon sennep
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
200 g.knoldselleri
 


Opskrift:

Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med cayennepeber. Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11100 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-11-02 19:02:25
i frankrig, hvor retten stammer fra, hedder det altsaa ogsaa selleri remoulade


  -  2009-05-14 13:40:52
det kan jo ikke kaldes remoulade det er gul mayonaise med selleri