Spanish Omelette
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Æggene pisket. Tilsæt salt og peber.
Opvarm olien på en pande og steg løget i nogle få minutter (gyldent og blødt).
Tilsæt peberfrugter. Steges til de er bløde (ca. to minutter).
Tilsæt smør og hæld æggemassen på. Tilsæt kød. Steges indtil den kun er ganske lidt flydende. Fold omeletten, pynt med persille og server straks. Tips: Hvis du ønsker peberfrugterne sprøde, skal de i stedet tilsættes samtidig med æggemassen. Server med stegte tomater og eventuelt groft brød. |
|
Opskriften er vist 27813 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2005-01-01 01:01:01 Det smager himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne