Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bøf a la mode

Bøf a la mode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.tyksteg
2 dl.rødvin
8 småløg
250 g.gulerødder i tern
1 stortløg
2 helenelliker
1 laurbærblad
50 g.margarine
4 skiverbacon
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.timian
2.5 dl.suppe
2-3 spsk.hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad.

Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ildfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over.

Retten stilles i ovn ved 165° i 1 1/2 time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.

Serveres med Kartoffelmos og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 27901 gange,
og udskrevet 466 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu