Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf a la mode

Bøf a la mode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.tyksteg
2 dl.rødvin
8 småløg
250 g.gulerødder i tern
1 stortløg
2 helenelliker
1 laurbærblad
50 g.margarine
4 skiverbacon
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.timian
2.5 dl.suppe
2-3 spsk.hvedemel
 kulør
 


Tilbehør:
Kartoffelmos og grøn salat
Opskrift:

Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad.

Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ildfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over.

Retten stilles i ovn ved 165° i 1 1/2 time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26083 gange,
og udskrevet 398 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu