Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad.
Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ildfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over.
Retten stilles i ovn ved 165° i 1 1/2 time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.
Serveres med Kartoffelmos og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 28445 gange, og udskrevet 468 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider