Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Trøffelkage med kirsebær

Trøffelkage med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
40 Amarena kirsebær, samt ca. ½ dl kirsebærsaft
500 grammørk chokolade
250 gramusaltet smør, stuetemperatur
2 vanillestænger
4 spsk.kakao
6 dl.mælk
6 æggeblommer
100 gramsukker
 


Opskrift:

For en springform på 20 cm i diameter eller en aflang bageform med husholdningsfilm. Stil den til side. Hæld kirsebærrene i en sigte over en skål og lad dem dryppe af. Gem saften. Hak chokoladen og kom den i en skål over vandbad. Rør smørret i når chokoladen er smeltet.

Flæk vanillestængerne, skrab kornene ud og kom det hele i en lille gryde sammen med kakao og mælk. Bring det til kogepunktet og tag det fra varmen. Lad det trække til det er køligt.

Pisk æggeblommerne stive med sukker i en anden gryde. Varm igen mælken op og hæld den kogende over æggesnapsen. Sæt gryden over varmen og varm forsigtigt op under konstant omrøring med en træske. Tag gryden fra varmen når cremen begynder at tykne. Lad den køle af.

Hæld den smeltede chokolade og kirsebærsaften i og rør til massen er ensartet. Lad den køle af og hæld massen lag i lag med kirsebærrene i formen. Stil den i køleskabet i et døgn, tildækket. Tag den ud og skær skiver med en varm kniv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6614 gange,
og udskrevet 98 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu