Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Havregrynsbar med chokolade

Havregrynsbar med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Havregrynsbar med chokolade, billede 4 Havregrynsbar med chokolade, billede 1 Havregrynsbar med chokolade, billede 2 Havregrynsbar med chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
40 gram. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt :
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde. Rør de øvrige ingredienser i. Fordel dejen i en velsmurt bradepande (ca. 24x35 cm) evt. beklædt med bagepapir.

Bag kagen ca. 20 minutter ved 175 grader. Smelt imens chokoladen. Fordel den på kagebunden, så snart den er taget ud af ovnen.

Skær den varme kage i firkanter, det skal gøres hurtigt, før kagen stivner. Lad kagestykkerne afkøle på en bagerist




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37852 gange,
og udskrevet 481 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu