Mazarinkage med marcipan

Mazarinkage med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Mazarinkage med marcipan, billede 4 Mazarinkage med marcipan, billede 1 Mazarinkage med marcipan, billede 2 Mazarinkage med marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Ren rå marcipan
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Marcipanen rives groft og kommes sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål og piskes sammen med elpisker til en jævn men let grynet masse.

Hældes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. og bages i 40 minutter ved 180 grader alm. ovn på midterste rille.

Lad den hvile i formen, før den skæres ud.

Når kagen er afkølet drysses den med flormelis. Smager bedst kold.


Tips:

En mazarinkage er en tæt, svampet og sød kage nærmest konfektagtig.

Det er helt korrekt at der ikke skal bagepulver i denne opskrift.

Mazarinkage kan også laves i en billigere udgave med mandelessens Se opskriften her





karakterer:
Opskriften er vist 751655 gange,
og udskrevet 17163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26776 (6375 kcal)
KJ pr. Pers. 2231 (531 kcal)
Vægt ialt 1560 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1716 KJ (408 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu