| |
|
Mazarinkage - den gode med marcipan
Mazarinkage - den gode med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel
Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
375 | g. | ren rå marcipan375 g. ren rå marcipan | 300 | g. | smør300 g. smør | 375 | g. | sukker375 g. sukker | 90 | g. | hvedemel90 g. hvedemel | 6 | | æg6 æg | | | |
| |
Marcipanen rives groft og kommes sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål og piskes sammen med elpisker til en jævn men let grynet masse.
Hældes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. og bages i 40 minutter ved 180 grader alm. ovn på midterste rille.
Lad den hvile i formen, før den skæres ud.
Når kagen er afkølet drysses den med flormelis.
Smager bedst kold.
Tips:En mazarinkage er en tæt, svampet og sød kage nærmest konfektagtig.
Det er helt korrekt at der ikke skal bagepulver i denne opskrift.
Mazarinkage kan også laves i en billigere udgave med mandelessens Se opskriften her
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 695004 gange, og udskrevet 16385 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|