Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kvædebrød Konfekt

Kvædebrød Konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Kvæde

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Pære- eller æblekvæder
 vand
 krystalsukker
 


Opskrift:

Pære- eller æblekvæder skylles og koges hele dækket af vand. De kogte kvæder skrælles, kærnehusene fjernes og kvæderne rives nu på et jern. Kvædemassen koges i ca. 40 min. og der røres jævnligt i mosen for at forhindre at den brænder på. Kvædemosen bredes ud på en bageplade, belagt med smørrebrødspapir, i en tykkelse på ca. 2 cm. Pladen dækkes med papir og henstilles køligt i et par uger, mens mosen bliver stiv. Derefter kan man udskære kvædebrød i små stykker, 2*3 cm. De vendes i krystalsukker og serveres som konfekt. NB.: Gemmes i dåser, med madpapir imellem lagene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25451 gange,
og udskrevet 669 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-10-21 15:40:49
Denne opskrift er lidt hjemme-lavet. Den "rigtige" opskrift er i Tørsleffs den grønne Syltebog.