Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Syltede kvæder

Syltede kvæder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Kvæde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 kg.små japanske kvæder
 dl.vand
 dl.lagereddike
½ kg.sukker
20 g.tørret ingefær
 


Opskrift:

Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og ingefær. Vask og skræl kvæderne, fjern blomsten og skrab stilken. Kog kvæderne møre i lagen, prøv med en strikkepind, tag dem sammen med ingefæren op i glas eller krukke, kog lagen ind til den er jævn som tynd sauce, hæld den over kvæderne og luk straks tæt til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 32447 gange,
og udskrevet 971 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-10-03 20:13:45
hvordan sylter jeg dem


  -  2007-10-03 20:12:10
man kan skr.kvæder før de er kogt, men hvad med pærekvæder


alice  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ikke skrælle kvæder før de er kogt !