Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede kvæder

Syltede kvæder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Kvæde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 kg.små japanske kvæder
 dl.vand
 dl.lagereddike
½ kg.sukker
20 g.tørret ingefær
 
Opskrift:
Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og ingefær. Vask og skræl kvæderne, fjern blomsten og skrab stilken. Kog kvæderne møre i lagen, prøv med en strikkepind, tag dem sammen med ingefæren op i glas eller krukke, kog lagen ind til den er jævn som tynd sauce, hæld den over kvæderne og luk straks tæt til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 33132 gange,
og udskrevet 977 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-10-03 20:13:45
hvordan sylter jeg dem

  -  2007-10-03 20:12:10
man kan skr.kvæder før de er kogt, men hvad med pærekvæder

alice  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ikke skrælle kvæder før de er kogt !