Syltede kvæder

Syltede kvæder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Kvæde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.små japanske kvæder
 dl.vand
 dl.lagereddike
500 g.sukker
20 g.tørret ingefær
 
Opskrift:
Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og ingefær. Vask og skræl kvæderne, fjern blomsten og skrab stilken. Kog kvæderne møre i lagen, prøv med en strikkepind, tag dem sammen med ingefæren op i glas eller krukke, kog lagen ind til den er jævn som tynd sauce, hæld den over kvæderne og luk straks tæt til.





karakterer:
Opskriften er vist 36940 gange,
og udskrevet 1017 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-17 17:27:43
gule pærekvæder kan godt skrælles før de koges. de bliver lidt brune, men det forsvinder når de kommer i lagen (med eddiken)

  -   2007-10-03 20:13:45
hvordan sylter jeg dem

  -   2007-10-03 20:12:10
man kan skr.kvæder før de er kogt, men hvad med pærekvæder

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan ikke skrælle kvæder før de er kogt !