Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Mornay

Sauce Mornay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.bechamelsauce
2 dl.lys kalvebouillon
200 g.koldt smør
150 g.revet ost
 
 
Opskrift:
Bechamel spædes med kalvebouillon og koges blank, monteres med koldt smør og smages til med reven ost. Mornay anvendes især til kød, grønt og æggeretter. (Det er dog nemmere at købe en lille karton mornay i Føtex.)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10363 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu