Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Nantua (krebsesauce)

Sauce Nantua (krebsesauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.fiskevelouté af fiskefiond afkogt med knuste krebsehaler
150 g.krebsesmør
1 dl.Piskefløde
 Krebsehaler
 
 
Opskrift:
Fiskevelouté monteres med krebsesmør og piskefløde. Ved servering tilsættes rensede krebsehaler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10134 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu