Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Sauce Nantua (krebsesauce)

Sauce Nantua (krebsesauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.fiskevelouté af fiskefiond afkogt med knuste krebsehaler
150 g.krebsesmør
1 dl.Piskefløde
 Krebsehaler
 
 


Opskrift:

Fiskevelouté monteres med krebsesmør og piskefløde. Ved servering tilsættes rensede krebsehaler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9884 gange,
og udskrevet 88 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu