| |
|
Sauce Nantua (krebsesauce)
Sauce Nantua (krebsesauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | l. | fiskevelouté af fiskefiond afkogt med knuste krebsehaler1 l. fiskevelouté af fiskefiond afkogt med knuste krebsehaler | 150 | g. | krebsesmør150 g. krebsesmør | 1 | dl. | Piskefløde1 dl. Piskefløde | | | Krebsehaler Krebsehaler | | | | | | |
| |
Fiskevelouté monteres med krebsesmør og piskefløde. Ved servering tilsættes rensede krebsehaler.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10401 gange, og udskrevet 98 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|