Varm thai oksekødssalat

Varm thai oksekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.oksetykstegsfilet i 2.5 cm tykke bøffer
1 skrællet agurk i tynde skiver
 Friske korianderblade
1 strimlet, rød chili
 
 Marinade:
4 spsk.soyasauce
2 spsk.vegetabilsk olie
1 spsk.finthakket, frisk koriander
1 tsk.stødt koriander
1 spsk.brun farin
 Friskkværnet, sort peber
 
Opskrift:
Læg bøfferne i et dybt porcelæns- eller glasfad.

Marinade:
Pisk sojasauce, olie, stødt og frisk koriander, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Hæld marinaden over kødet og stil det til side i minimum 1 time.

Læg agurkeskiverne taglagt på et stort fad, dæk til og stil det på køl, til agurkeskiverne skal bruges. Dup bøfferne tørre og gem marinaden til senere. Steg bøfferne under en forvarmet grill 2-3 minutter på hver side eller efter behag.

Hæld marinaden i en lille gryde, kog op og lad simre i 3-4 minutter. Skær bøfferne i tynde skiver og anret dem oven på agurkeskiverne. Hæld marinaden over og drys koriander og strimlet, frisk chili over.


karakterer:
Opskriften er vist 16146 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu