Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm thai oksekødssalat

Varm thai oksekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.oksetykstegsfilet i 2.5 cm tykke bøffer
1 skrællet agurk i tynde skiver
 Friske korianderblade
1 strimlet, rød chili
 
 Marinade:
4 spsk.soyasauce
2 spsk.vegetabilsk olie
1 spsk.finthakket, frisk koriander
1 tsk.stødt koriander
1 spsk.brun farin
 Friskkværnet, sort peber
 


Opskrift:

Læg bøfferne i et dybt porcelæns- eller glasfad.

Marinade:
Pisk sojasauce, olie, stødt og frisk koriander, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Hæld marinaden over kødet og stil det til side i minimum 1 time.

Læg agurkeskiverne taglagt på et stort fad, dæk til og stil det på køl, til agurkeskiverne skal bruges. Dup bøfferne tørre og gem marinaden til senere. Steg bøfferne under en forvarmet grill 2-3 minutter på hver side eller efter behag.

Hæld marinaden i en lille gryde, kog op og lad simre i 3-4 minutter. Skær bøfferne i tynde skiver og anret dem oven på agurkeskiverne. Hæld marinaden over og drys koriander og strimlet, frisk chili over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14618 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu