Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persillerodsuppe med karryæblecreme og ristet bacom

Persillerodsuppe med karryæblecreme og ristet bacom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.persillerod
1 l.vand
1 dl.piskefløde
 Lidt olie
 Salt
 peber
 
 Creme:
2 1/2 dl.creme fraiche 18%
1 lillesyrligt æble
2 hårdkogte æg
 Karry
 Salt
 hvid peber
1 bdt.persille.
200 g.bacon i tern.
 
Opskrift:
Persilleroden renses, skæres i stykker og koges i vandet, til den er godt mør. Vand og persillerod blendes til en jævn puré, som hældes tilbage i gryden. Fløden tilsættes, og der smages til med salt og peber. Der kan eventuelt spædes op med lidt ekstra vand, men puréen skal være tyk. Baconternene ristes gyldne i lidt olie. Creme fraichen hældes i en skål, og groftrevet æble tilsættes. Blommerne tages forsigtigt ud af de hårdkogte æg. Hviden hakkes og tilsættes. Æggeblommerne rives og gemmes til pynt. Cremen smages til med karry, salt og peber. Suppen serveres eventuelt portionsanrettes med en skefuld karryæblecreme, drysset med lidt ristede bacontern, hakket persille og reven æggeblomme. Hvis suppen ikke serveres i portioner, serveres tilbehøret i skåle.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10035 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

marie  -  2008-01-18 13:07:04
Den smager bare super godt!

lars  -  0000-00-00 00:00:00
har nu prøvet den et par gange - med succes den bli´r bedre for hver gang