Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persille glaserede persillerødder

Persille glaserede persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 stk.mellemstore persillerødder eller pastinakker ( skrællet og delt i 4 dele på langs )
½ bdt.kruspersille eller bladpersille ( hakket )
3 dl.hønsebouillon
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Persillerødderne blancheres og dampes færdige i hønsefond og smør. Tilsættes persille før servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6724 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu