Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Blomkålssuppe med persillerødder

Blomkålssuppe med persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lilleblomkål
2 skrællede persillerødder
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog blomkålen i en rummelig gryde sammen med den ene persillerod. Når begge dele er kogt helt møre, hældes vandet fra (gem evt. lidt til senere) og grøntsagerne piskes sammen i gryden. Tilsæt fløde og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt evt. lidt vand og krydr med salt og peber. Server suppen med den anden persillerod, der er skåret i tynde strimler og bagt i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24855 gange,
og udskrevet 436 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dalif  -  2008-12-29 23:17:53
Suppen smagte tip top. Vi lod en del klumper blive i, så der var lidt til den søde tand. Men udover det, intet at sætte en klam finger på.