Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Persillerodssuppe

Persillerodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.persillerod
4 løg
2 æbler
½ l.bouillon
2 dl.fløde
 merian
 salt
 peber
3 spsk.hakket persillerodstop
 


Opskrift:

Rens persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Snit ligeledes løg og æbler tyndt. Svits alle 3 dele i smør og hæld bouillonen over. Lad suppen småkoge i ca. l/2 time før fløde og krydderier kommes i. Tilsæt hakket persillerodstop de sidste par minutter, før suppen tages af varmen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18692 gange,
og udskrevet 408 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benni  -  2011-11-30 14:06:12
Den er rigtig god, har lavet den en del gange efterhånden men pas på med æblerne.