Persillerodssuppe

Persillerodssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.persillerod
4 løg
2 æbler
5 dl.bouillon
2 dl.fløde
 merian
 salt
 peber
3 spsk.hakket persillerodstop
 
Opskrift:
Rens persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Snit ligeledes løg og æbler tyndt. Svits alle 3 dele i smør og hæld bouillonen over. Lad suppen småkoge i ca. l/2 time før fløde og krydderier kommes i. Tilsæt hakket persillerodstop de sidste par minutter, før suppen tages af varmen.





karakterer:
Opskriften er vist 22096 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-30 14:06:12
Den er rigtig god, har lavet den en del gange efterhånden men pas på med æblerne.