Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Persillerodssoufflé

Persillerodssoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.persillerod
50 g.margarine
50 g.grahamsmel
 dl.skummetmælk
3 æg
1 spsk.basilikum
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens persillerødderne. Snit dem i små tern, kog dem møre i ca. 20 min og mos dem lidt ud, når de er færdige. Smelt margarinen i en gryde og drys melet i og spæd med mælken. Tilsæt de mosede persillerødder, krydderier og æggeblommer. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Souffléen bages i et smurt ildfast fad ca. 40 min ved 180 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8373 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu