Persillerodssoufflé

Persillerodssoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.persillerod
50 g.margarine
50 g.grahamsmel
 dl.skummetmælk
3 æg
1 spsk.basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens persillerødderne. Snit dem i små tern, kog dem møre i ca. 20 min og mos dem lidt ud, når de er færdige. Smelt margarinen i en gryde og drys melet i og spæd med mælken. Tilsæt de mosede persillerødder, krydderier og æggeblommer. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Souffléen bages i et smurt ildfast fad ca. 40 min ved 180 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9036 gange,
og udskrevet 232 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu