Persillerod med champignon

Persillerod med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 persillerødder
1 æg
1 dl.rasp
250 g.champignoner
2 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens persillerødderne og skær dem ud i stave på langs. Kog dem let ca. 8-10 min, hvorefter de tages op med hulske, vendes i pisket æg og dernæst rasp, hvorefter de brunes i smør på en pande. Champignonerne renses, skives og svitses i det resterende smør på panden. Fløden tilsættes og der smages til med krydderi. De stuvede champignon kommer over 30 persillerødderne ved serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8135 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu