Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Citronbagte persillerødder

Citronbagte persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Citronbagte persillerødder, billede 4 Citronbagte persillerødder, billede 1 Citronbagte persillerødder, billede 2 Citronbagte persillerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 stk.persillerødder
1/2 spsk.revet citronskal
 Saft fra ca. 1/2 citron
1 spsk.sukker
1/2 dl.olivenolie
1 fedhvidløg, hakket
5 kvistefrisk timian
 Havsalt
 Peber fra kværn
 
150 g.soltørrede tomater
1 spsk.kapers
100 g.rucola
1 håndfuld bredbladet persille
 
 
 


Opskrift:

Skræl persillerødderne. Skær dem på langs i stave på ca. 1 x 1 x 5 cm. Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber. Kom persillerødderne i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og bag dem sprød-møre (35-40 min.). Lad dem gerne få lidt farve. Vend dem rundt et par gange under bagningen. Lad rødderne køle af. Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18499 gange,
og udskrevet 407 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

19 årig  -  2015-12-27 18:54:18
Marie, kan du være kommet til at bruge peberrod? de er stærke (meget!), men det er persillerødder altså ikke :)


Anette  -  2013-01-23 22:22:01
fantastisk lækkert og nem at tilberede. Persillerødderne sammen med citron giver en dejlig frisk og lidt syrlig smag.


Maria  -  2008-02-18 09:36:08
En let ret at lave, men persillerødderne er uspiselige, de er alt, alt for stærke, jeg tror i stedet man burde skifte persillerødderne ud med selleri, tilbehøret er lækkert.