Glaserede sommergrøntsager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : |
|
|
Gør grøntsagerne i stand. Tag ærterne ud af bælgene. Del majroerne i halve.
Kom majroer, persillerødder og gulerødder i en gryde med smør, sukker og en smule vand. Krydr med salt og peber. Læg låg på og damp grøntsagerne 4-5 minutter til de er næsten møre og vandet næsten forsvundet. Kom ærterne ved og kog ved god varme til ærterne er gennemvarme og smør og sukker ligger som en blank hinde omkring grøntsagerne. Server straks som garniture, til kartofler eller med groft brød. |
|
Opskriften er vist 14777 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne