Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Smørdampede persillerødder med mere

Smørdampede persillerødder med mere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.friskpresset citronsaft
1 1/2 spsk.sukker
2 tsk.groft salt
 
400 g.persillerødder i stave
300 g.skorzonerrødder i 3 cm stykker
300 g.rødløg i både
2 spsk.friske timianblade
 


Opskrift:

Smørsauce:
Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring dem i kog. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt timianblade og smag til.

Grønsagerne kan varieres, se fx opskrifterne: Smørdampede rosenkål m.m, eller smørdampet hvidkål. Alle tre variationer af smørdampede grønsager kan serveres til 500 g kød, fx kogt hamburgerryg, stegt medister eller frikadeller - og dertil mild sennep og 240 g rugbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8080 gange,
og udskrevet 111 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu