stor portion (300-500g) grønkål1 stor portion (300-500g) grønkål
0.5
agurk hakket0.5 agurk hakket
0.5
rød peber hakket0.5 rød peber hakket
2
spsk.
oliven olie2 spsk. oliven olie
2
spsk.
rå æblecider eddike2 spsk. rå æblecider eddike
2
spsk.
Nama Shoyu (soyasovs)2 spsk. Nama Shoyu (soyasovs)
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
1
spsk.
frisk basilikum eller 1 tsk tørret basilikum1 spsk. frisk basilikum eller 1 tsk tørret basilikum
1
spsk.
frisk oregano eller 1 tsk tørret oregano1 spsk. frisk oregano eller 1 tsk tørret oregano
Opskrift:
Rens grønkålen og skær de grove stilke fra. Riv den i små stykker.
Put alle ingredienser undtagen agurk og rød peber ned i en beholder med tætsluttende låg. Læg låg på og ryst. Lad salaten marinere ved stue temperatur i 3 timer, og ryst den hver time.
Tilsæt agurk og rød peber og lad den stå endnu 30 minutter.
1-4 portioner, afhængigt af om det er en hoved ret eller det er tilbehør. Man føler sig fuld af energi efter at have spist denne salat!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 29458 gange, og udskrevet 548 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider