Bagte persillerødder og kartofler

Bagte persillerødder og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 persillerødder, skrældede
½ selleri, skrællet
2-3 bagekartofler, skrællede
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Læg det hele i en smurt bradepande.

Bag i en varm ovn, 200 grader ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og lad hvile 10 minutter inden servering.


karakterer:
Opskriften er vist 20448 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu