Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte persillerødder og kartofler

Bagte persillerødder og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 persillerødder, skrældede
½ selleri, skrællet
2-3 bagekartofler, skrællede
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Læg det hele i en smurt bradepande.

Bag i en varm ovn, 200 grader ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og lad hvile 10 minutter inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18102 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu