Persillerodssuppe med marinerede hvidløg

Persillerodssuppe med marinerede hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.persillerod i grove stykker
100 g.gulerod i grove stykker
250 g.kogte kartofler
50 g.løg
1,2 litersuppe
½ dl.fløde
½ spsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Tilbehør:
½ dl.friskhakket persille
10 skiverlyst franskbrød
 Hvidløg, hot style
 
Opskrift:
Kartofler og grønsager koges møre og blendes. Suppe, fløde og krydderier tilsættes. Ved servering lægges et par hvidløgsfed i hver portion. Suppe drysses med persille og serveres med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 11098 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu