Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Muslimsk oksekøds-curry

Muslimsk oksekøds-curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.vegetabilsk olie
2 spsk.muslimsk karrypasta
1 kg.tykstegsfilet i store tern
3 små løg i kvarter
2 spsk.sammenpresset, brun farin
¾ l.kokosmælk
1 spsk.fishsauce
1 spsk.tamarind sauce
2 skrællede kartofler i store tern
100 g.jordnødder


Opskrift:

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypastaen og steg det i 1 minut. Rør oksekød, løg, kokosmælk, brun farin, fiskesauce og tamarindsauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 20 minutter.

Tilsæt kartofler og jordnødder og kog videre i yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er færdige, og oksekødet er mørt.

Server retten med dampkogte, langkornede ris







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13253 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-10-22 13:47:07
Hvad er det der gør karrypastaen muslimsk?


Anja  -  2007-05-24 19:21:08
Så kan man jo ikke ligefrem kalde det ´´muslimsk´´ :-/


Kim  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også godt med svinemørbrad i stedet for tykstegsfilet!