skrællede kartofler i store tern2 skrællede kartofler i store tern
100
g.
jordnødder100 g. jordnødder
Opskrift:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypastaen og steg det i 1 minut.
Rør oksekød, løg, kokosmælk, brun farin, fiskesauce og tamarindsauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 20 minutter.
Tilsæt kartofler og jordnødder og kog videre i yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er færdige, og oksekødet er mørt.
Server retten med dampkogte, langkornede ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 14313 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
- 2008-10-22 13:47:07 Hvad er det der gør karrypastaen muslimsk?
Anja - 2007-05-24 19:21:08 Så kan man jo ikke ligefrem kalde det ´´muslimsk´´ :-/
Kim - 0000-00-00 00:00:00 Smager også godt med svinemørbrad i stedet for tykstegsfilet!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider