Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt bladselleri

Fyldt bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Bladselleri

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :



Ingredienser:
4 stilkebladselleri renset og skåret i 2½ " store stykker
 
0.5 koppaté efter eget valg
 
Opskrift:
Fyld hver selleri stykke med paté, og drys med finthakkede grønne urter, rød peber, forårsløg, hamp frø eller en kombination. Servér!

Der bliver ca. 20 fyldte selleri stykker. Denne opskrift er den letteste i verden og altid populær.

Tips:

Variationer:
Brug 4-5 friske belgiske eller franske endive blade ( dem uden krøller der ligner en cigar) istedet for selleri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19410 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-12-04 18:06:25
Altså, hvis man skræller de sejge tråde af sellerien, som de gør det i Italien, fylder sellerien med fed gorgonzola, så får man en himmerigsmundfuld,