Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sangria

Sangria, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Diverse Kolde Drinks

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Sangria, billede 4 Sangria, billede 1 Sangria, billede 2 Sangria, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
0.5 dl. Cognac 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
12 Isterninger En bakke isterninger med 12 stk. giver ca. 240 gram isterninger, 20 gram stykket.
2.5 dl. Danskvand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Skyl Appelsiner og Citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres over en gang. Læg frugten i en Glas Bowle eller kande og drys sukkeret over.

Derefter hældes rødvinen ved og Cognac'en. Stil Sangria'en til afkøling.

Når den skal drikkes hælder man en bakke isterninger i Bowlen eller kanden og fylder op med danskvand.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)

Opskriften er vist 244506 gange,
og udskrevet 5674 gange.


Energi:
KJ total 4078 (971 kcal)
KJ pr. Pers. 1019 (242 kcal)
Vægt ialt 1635 gram
Vægt pr. Pers. 408 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 249 KJ (59 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Til Bjarne Veber  -  2018-09-30 13:05:45
Knappen til udskrifter finder du overingredienslisten, til venstre for deleknapperne, den åbner et popupvindue med udskriftsmenu


Bjarne Veber  -  2018-08-01 16:25:38
Hvor er den udskriftsvenlige knap blevet afg?


Lilly  -  2011-05-15 20:57:30
Jeg kommer også hvidvin i. Har lige lavet af "rester" fra konfimationsfest, så har jeg frugten i en mindre skål , så kan det fint gemmes i køleskabet, og så evt, nyt frugt. lækkert!


Jette  -  2010-04-08 16:44:50
den bedste sangria jeg har fået var med appelsin - kiwi - jordbær og halv rødvin og halv champagne-så skal der danses - god fornøjelse


nina  -  2010-01-25 21:13:36
Lige hjemkommet fra Gran Canaria er det første vi kaster os over opskkrift på sangria. Jamen den er bare helt uovertruffen.vi skal have gæster fredag,det bliver velkomsdrinken,så får man da et stref af sommer.


mads   -  2009-07-31 00:59:18
hvad for en rødvin,Cognac er godt at bruge


misabellarsen  -  2009-07-26 11:35:26
Rør en toppet teskefuld stødt Kanel ud i Cognak/Brandy, før den tilsættes. Det vil give et ekstra Pift.


May-Brit  -  2009-04-21 10:13:26
Har selv boet i Spanien i mange år og har fået Sangría i utallige varianter. Istedet for danskvand, så bruger de selv meget at tilsætte Sprite, - og hvis den skal være meget "hot", så put champagne i istedet :o)


Hanne  -  2008-12-19 11:21:12
Jeg har fået den varm i stedet for glögg, uden dansk vand, og i stedet for cognac var der tilsat Grand Marnier. Fin afløser for glöggen i denne søde juletid.


mig  -  2008-06-08 09:48:13
prøv ogaå at putte æble i det giver en god smag


helena  -  2008-06-08 09:46:32
jeg syntes den er super god


stine  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er super god.. havde lige været i Barcelona da jeg kom hjem og ville prøve den.. det smager som spansk sangria


Ebeltoft  -  0000-00-00 00:00:00
Sangria er en herlig sommerdrik til de lune spanske sommernætter.


mig  -  0000-00-00 00:00:00
i spanien er der også jordbær i, prøv det det giver en god smag


  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at tilsætte 1 kanel stang for hver flaske vin og lad det trække 1 - 2 timer før


lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at tilsætte cointreau i sangriaen, det er bare dejligt