Roastbeef med forår

Roastbeef med forår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 smånye kartofler
250 g.grønne bønner
1 bundtradiser
1 bundtforårsløg
2 spsk.grovkornet dijonsennep
1 spsk.lys vineddike
4 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber
 Estragon
1 stk.roastbeef
2 spsk.urtekrydderi (eks. Santa Maria)
 Smør
 Bouillon (eller vand)
 Krydret mayonnaise
 
Opskrift:
Kog 450 g små, nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde. Riv 250 g kogte, grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to. Bland kartoflerne med bønnerne, 1 bundt hakkede radiser og 1 bundt forårsløg, der er snittet fint.

Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten.

Pensl 1 roastbeef med olie. Tril den i 2 spsk urtekrydderi (f.eks. Santa Maria). Brun den så godt i smør på alle sider. Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen og steg kødet et kvarters tid på hver side. Tag kødet op og lad det trække endnu et kvarter. Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 20647 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu