Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Safransyltede kinaradiser

Safransyltede kinaradiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kinaradiser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kinaradiser.
2 dl.vand.
3 dl.eddike.
3 dl.sukker.
20 peberkorn.
2 laurbær.
1 knivspidssafran.
½ tsk.Gurkemeje.
1 kvistdild.
 
Opskrift:
Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver. Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog. Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne. Lad radiserne stå og trække til dagen efter.

Tips:

Serveres som tilbehør, f.eks til hellefisk


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12957 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu