Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Safransyltede kinaradiser

Safransyltede kinaradiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kinaradiser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.kinaradiser.
2 dl.vand.
3 dl.eddike.
3 dl.sukker.
20 peberkorn.
2 laurbær.
1 knivspidssafran.
½ tsk.Gurkemeje.
1 kvistdild.
 


Opskrift:

Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver. Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog. Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne. Lad radiserne stå og trække til dagen efter.

Tips:

Serveres som tilbehør, f.eks til hellefisk







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12133 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu