Hønsefrikase

Hønsefrikase, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 spsk.plantemargarine
6 spsk.mel
250 g.frosne ærter og gulerødder i tern
1 bdt.persille, finthakket
5 dl.hønsekødsuppe
700 g.kogt hønsekød, enten fra en hel kogt høne eller hønsebryst skåret i mindre stykker
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt mel og rør sammen Hæld suppen i under omrøring til sovsen er jævn Tilsæt grønsagerne og lad sovsen snurre i 5 - 7 min. Det varme kød fra en kogt høne lægges på et fad, sovsen hældes over og der pyntes med hakket persille

Tips:

Serveres med nye kartofler og smeltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 41328 gange,
og udskrevet 869 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-27 13:19:59
Plantemagarine:(, der skal smør til en ordentlig opbagt sovs...