Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cumberlandsovs

Cumberlandsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 chalotteløg
 skal af ¼ usprøjtet appelsin
 skal af ¼ usprøjtet citron
3 spsk.vand
4 spsk.ribsgelé
1 dl.portvin
 saft af 1 appelsin
 saft af ½ citron
1 tsk.fransk sennep
1 knsp.stødt ingefær
1 knsp.cayennepeber
 salt
 


Opskrift:

Hak chalotteløget fint. Skyl appelsinen og citronen godt. Skær ¼ af skallen i smalle strimler. Kom løg og citrusskaller i en gryde sammen med vandet, og kog det et par min, til det er klart. Lad det dryppe godt af i en sigte. Varm portvin og ribsgelé op i en gryde, til geleen er smeltet. Lad det køle af. Pres saften af appelsinen og citronen. Bland den med portvin-ribsgeleen. Tilsæt løg og citrusskaller. Smag til med sennep, ingefær, cayennepeber og salt - bland godt. Hæld saucen i en skål og sæt den i køleskab mindst ½ time.

Tips:

Serveres hovedsageligt til kolde vildtretter, men den klæ'r også andre kolde kødretter, fx svinekød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15786 gange,
og udskrevet 279 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu