Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatfyldte tomater

Tomatfyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tomater
 løg
 hvidløg
 olie
 oregano eller basilikum
 salt
 peber
 
4 tomater
 rasp
 revet parmesan
 


Opskrift:

Skær fire tomater I kvarter, kasser kernerne og hak frugtkødet fint. Sauter løg og hvidløg i olie og tilsæt tomatkød, oregano eller basilikum, salt og peber. Lad det simre 5-10 minutter. Halver fire tomater og udhul dem. Fyld dem tomatfars, drys med rasp blandet med revet parmesan og gratiner dem i ovnen ved 220 grader i ca. fem minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10226 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu