Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne tomater stegte

Grønne tomater stegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grønne tomater stegte, billede 4 Grønne tomater stegte, billede 1 Grønne tomater stegte, billede 2 Grønne tomater stegte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.hvedemel
50 g.majsmel
1 tsk.salt
0.5 tsk.stødt hvid peber
2 tørret basilikum
1 æg
1.5 dl.mælk
 
5  mellemstore grønne (umodne) tomater
 
 olie til stegning
 


Opskrift:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav en fordybning i midten. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål og hæld det ned i fordybningen. Rør dejen sammen.

Skær tomater i tykke skiver (½-1 cm).

Varm en pande op med ca. ½ cm olie. Dyp tomatskiverne i dejen og steg dem i olien ca. 1 minut på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir før de serveres.

Server som hovedret med nye kartofler som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (44 stemmer)

Opskriften er vist 93089 gange,
og udskrevet 3278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

karen  -  2017-02-03 08:40:12
kan stegte grønne tomater fryses


Annette  -  2012-10-23 16:35:50
Det er bare en god måde at bruge de grønne tomater fra drivhuset. Og så er de ovenikøbet gode.


mia  -  2009-08-30 11:28:44
Det er bare guf med grønne tomater.


dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Kan stegte tomater fryses


Bente  -  0000-00-00 00:00:00
Stegte grønne tomater kan med succes laves ved at dobbeltpanere tomaterne og stege dem i olie paa panden


Annette  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte frisk basilikum med godt reseultat. Er et dejligt tilbehør. Dejrest kan med succes bruges til blinis.


sonja  -  0000-00-00 00:00:00
det er et spændende tilbehør


Kåre  -  0000-00-00 00:00:00
Kan godt drille, men smager udmærket som tilbehør