Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomater Farserede med Ris

Tomater Farserede med Ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 faste modne tomater
125 ml.risotto ris / alt. grødris
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket basillikum
2 fedvidløg, fint hakket
125 ml.extra-jomfrue (koldt presset) olivenolie
 


Opskrift:

Træk stilkene af tomaterne. Skær en hat af bunden af tomaterne og gem dem. Med en teske udhules tomaterne uden der kommer hul i tomatvæggen. Stil de udhulede tomater i et ildfast fad. Det udskrabede fra tomaterne hakkes groft i en blender og blandes med ris, krydderurter, olie, salt og peber. Rør godt sammen. Prop fyldet i de udhulede tomater, der kan være noget fyld til overs. Kom hatten på. Dryp en lille smule olie over tomaterne og bag dem ved 180 i ca. 50 min. indtill tomaterne er brune og bløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7260 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne i Nice,Frankrig  -  2010-08-24 11:14:07
salt tomaterne først og stil den med hovedet nedad, så afgiver de ikke så meget vand (altså efter de er udskrabet), gem det udskrabede til at blande med fyldet. Knus hernedefra