Grønne tomater, sursyltede

Grønne tomater, sursyltede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Grønne tomater, sursyltede, billede 4 Grønne tomater, sursyltede, billede 1 Grønne tomater, sursyltede, billede 2 Grønne tomater, sursyltede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.grønne tomater
1 litereddike
1 tsk.salt
250 g.sukker
 
250 g.perleløg
1 fedhvidløg
2 dildskærme
25 g.peberrod
 
2 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Tomaterne vaskes, og prikkes dybt med en gaffel. Tomaterne lægges herefter i eddiken som varmes op. Salt og sukker røres i. Tomaterne koges i ca. 3 minutter og lægges herefter i krukker.

Perleløgene dækkes med kogende vand, pilles.

Perleløgene koges i lagen i 5 minutter, sammen hvidløg, dild og skrabet, skiveskåret peberrod. Løg, dild og peberrod tages og med en hulske og lægges ned til tomaterne.

Lagen koges ind i ca. 15 minutter. Atamon tilsættes. Lagen hældes i krukken, der bindes til med det samme.


karakterer:
Opskriften er vist 66930 gange,
og udskrevet 2358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2007-10-05 14:17:39
Opskriften er en afskrift fra Den gønne syltebog udgivet af Tørslevs Husmoder Service