Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne tomater, sursyltede

Grønne tomater, sursyltede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grønne tomater, sursyltede, billede 4 Grønne tomater, sursyltede, billede 1 Grønne tomater, sursyltede, billede 2 Grønne tomater, sursyltede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.grønne tomater
1 litereddike
1 tsk.salt
250 g.sukker
 
250 g.perleløg
1 fedhvidløg
2 dildskærme
25 g.peberrod
 
1 tsk.atamonpulver eller 1 dessertske flydende atamon
 


Opskrift:

Tomaterne vaskes, og prikkes dybt med en gaffel. Tomaterne lægges herefter i eddiken som varmes op. Salt og sukker røres i. Tomaterne koges i ca. 3 minutter og lægges herefter i krukker.

Perleløgene dækkes med kogende vand, pilles.

Perleløgene koges i lagen i 5 minutter, sammen hvidløg, dild og skrabet, skiveskåret peberrod. Løg, dild og peberrod tages og med en hulske og lægges ned til tomaterne.

Lagen koges ind i ca. 15 minutter. Atamon tilsættes. Lagen hældes i krukken, der bindes til med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (35 stemmer)

Opskriften er vist 57429 gange,
og udskrevet 2198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-10-05 14:17:39
Opskriften er en afskrift fra Den gønne syltebog udgivet af Tørslevs Husmoder Service