Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede Grønne Tomater II

Syltede Grønne Tomater II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Syltede Grønne Tomater II, billede 4 Syltede Grønne Tomater II, billede 1 Syltede Grønne Tomater II, billede 2 Syltede Grønne Tomater II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.små grønne tomater
 
 Forlage:
3 dl.vand
1 spsk.salt
4 dl.eddike
 
 Sukkerlage:
750 g.sukker
1 ingefær
5 cm.kanelstang
1 bdt.dildkroner
 atamon
 


Opskrift:

Prik tomaterne og lav en lage af kogt - koldt - vand, eddike og salt, læg tomaterne heri natten over.

Kog 4 dl af denne lage med sukker, ingefær, kanel og tomater, - svagt - i 8 min, og kommes i glas.

Lagen koges ind i ca. 20 min, til allersidst tilsættes atamon, dilden kommes øverst i glasset, lagen hældes over, det bindes til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 53772 gange,
og udskrevet 1115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone Jensen  -  2011-09-14 10:06:19
Hvordan er forholdende med ingefær når jeg bruger frisk ingefær?


Per  -  2009-10-10 16:09:16
Forlagen passer perfekt mængdemæssigt, men sukkerlagen kan halveres, altså både sukker, krydderier og de 4 dl. af forlagen